2Paprykę umyj i oczyść z gniazd nasiennych. W wyparzone słoiki układaj ściśle pokrojoną w paski paprykę, zalej ciepłą zalewą, wsyp po 1 łyżeczce przyprawy, wlej po łyżce oleju i zakręć.
3Pasteryzuj od 10 do 20 minut, w zależności od grubości plastrów papryki.
4Słoiki wyjmij z wody, ustaw do góry dnem i zostaw do ostygnięcia.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.