1Umieść groszki wasabi, płatki bonito, nori, sól morską, cukier i pieprz cayenne w malakserze. Używając trybu pulsacyjnego, miksuj aż do otrzymania sypkiej mieszanki, którą następnie przełóż do miski.
2Na suchej patelni upraż na średnim ogniu sezam (ok. 2 min), od czasu do czasu mieszając. Połącz go od razu z mieszanką wasabi i odstaw do całkowitego wystudzenia.
3Przechowuj przez maksymalnie 1 miesiąc w szczelnie zamkniętym słoiku w suchym i chłodnym miejscu.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.