1Piec rozgrzej do temperatury 140°C. Skórkę pomarańczową wyłóż na teflonową blachę uprzednio wyłożoną pergaminem do pieczenia. Piecz w piekarniku przez 45 minut do 1 godziny, aż skórka wyschnie, a następnie drobno posiekaj.
2Wodorosty posiekaj w małym malakserze do uzyskania cienkich płatków. Wymieszaj je z pozostałymi przyprawami do połączenia składników.
3Do czasu podania przechowuj w szczelnie zamkniętym słoiku, w chłodnym i suchym miejscu.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.