1Pierś z kurczaka oczyszczamy i kroimy na pół (przekładamy do miski). Mleko kokosowe gotujemy na wolnym ogniu ze skórkami z imbiru, trawą cytrynową z cukrem i sosem rybnym.
3Kurczaka, przyprawy i mleko kokosowe porządnie mieszamy – odkładamy do zamarynowania na 15 min. Sałaty myjemy, rwiemy na małe kawałki i układamy na talerzu.
4Przygotowujemy Sos sałatkowy włoski i polewamy po sałacie. Kurczaka grillujemy z obu stron i układamy po pokrojeniu na sałacie.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.