1Oczyszczoną wątróbkę podsmaż z rozmarynem i majerankiem na 2 łyżkach masła, tak, aby w środku była ciągle różowa. Przełóż do malaksera/ miksera (bez rozmarynu!).
2Dodaj pokrojoną w kostkę, podsmażoną cebulę i ok. 150 g masła.
3Zmiksuj na jednolitą masę, doprawiając gałką muszkatołową, pieprzem i solą.
4Przełóż do małych słoiczków lub miseczek/foremek. Zalej pozostałym, najlepiej sklarowanym masłem, odstaw do lodówki.
5Podawaj z ulubionym pieczywem i skarmelizowaną cebulą.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.