10MIN
                    Czas przygotowania
        
                35MIN
                    Czas gotowania
                12
                    LICZBA SKŁADNIKÓW
        
                Liczba porcji: 3
Składniki
- 500 g udek z kurczaka bez skóry bez kości pokrojony w grubą kostkę
- 1 opakowanie Przyprawy Kuchnia Indyjska Butter Chicken
- 3 łyżki masła klarowanego
- 1 średnia cebula pokrojona w drobną kostkę
- 60 g orzechów nerkowca posiekanych ( odłóż 1 łyżkę)
- 400 ml passaty pomidorowej
- 200 ml śmietanki 30 %
- 1 łyżka soku z cytryny
- Do podania:
- Liście świeżej kolendry
- Ryż jaśminowy lub chlebki naan
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

 
                              
                    
                              
                    
                              
                    
                              
                    
     
                                                                 
							 
                                                     
                                                     
                                                     
										 
										 
										
