1Na dużej patelni podsmaż pokrojona w kostkę cebulę, dodaj plastry chorizo i pokrojonego w grubą kostkę kurczaka. Smaż wszystko 2-3 min.
2Dodaj czosnek w płatkach, paprykę słodką i ostrą, szafran i dokładnie wymieszaj. Wsyp ryż, podlej winem. Po 2-3 min dodaj pokrojoną w kostkę paprykę oraz groszek.
3Wlej bulion, dopraw solą morską i gotuj na wolnym ogniu 20-25 min, bez mieszania.
4Podawaj posypaną natką pietruszki i z cząstkami cytryny.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.