15M
Czas przygotowania
5M
Czas gotowania
14
Składniki
Składniki 4 Porcje
- 1 średnie selery
- 6 łyżeczek suszonych wodorostów nori w płatkach
- 1 łyżeczka sosu sojowego
- 1 ząbek czosnku
- 1 łyżeczka Sol himalajska
- ½ łyżeczki Pieprz ziołowy w torebce
- 3 ziarna Ziele angielskie w torebce
- 3 Liście laurowe w torebce
- szczypta Pieprz czarny
- panierka
- 3 łyżki mąki pszennej (kukurydzianej - jeśli danie ma być bezglutenowe)
- 5 łyżek stołowych wody
- pozostała część namoczonego nori
- 1½ łyżki sosu sojowego
- płatki kukurydziane do obtoczenia
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce