1Wymieszaj ocet z oliwą i sokiem z cytryny, dodaj rozmaryn, sól i pieprz.
2Arbuza pokrój na grube plastry (1,5-2 cm), ułóż w naczyniu, zalej marynatą, zostawiając 2-3 łyżki marynaty. Delikatnie wymieszaj i odstaw na 20 minut w chłodne miejsce.
3Do orzechów dodaj natkę pietruszki i skórkę z cytryny - wymieszaj.
4Arbuza grilluj na mocno rozgrzanym ruszcie po 3-4 minuty z każdej strony.
5Podawaj skropione pozostawioną wcześniej marynatą i posypane orzechową gremolatą.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.