Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Przyprawa do dań z grilla - berberys z chili i kardamonem

Zaskakująca mieszanka berberysu i przypraw, w której przenikają się słodko - kwaśne nuty smakowe z cukru, skórki pomarańczowej i berberysu z korzennym aromatem chili i kardamonem. Wystarczy przed grillowaniem natrzeć tą mieszanką rybę lub kurczaka, by uzyskać wyjątkowo aromatyczną "inną" wersję łososia, czy kurczaka z grilla.

Składniki
Sposób przygotowania
10 min Czas przygotowania
10 min Czas przygotowania
  • Wymieszaj dokładnie wszystkie składniki.

Porady Gotowanie

Doskonała przyprawa i marynata do grillowanych ryb i drobiu.

Jeżeli nie masz berberysu, możesz użyć żurawiny.

Oceny i komentarze: 0