1Zawartość torebki wsyp do głębokiej miski, wbij jajko i wlej 550 ml wody. Wszystko dokładnie wymieszaj i odstaw na 10 minut.
2Smaż placki na oleju, na średnim ogniu, przez około 3-4 minuty z każdej strony. Usmażone placki odsącz z nadmiaru tłuszczu, kładąc je na papierowym ręczniku.
3Podawaj z gulaszem lub z cukrem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.