1Jajka zalej zimną wodą, gotuj 8 min. od zagotowania wody, Obierz po wystygnięciu.
2Buraki zalej 0,5l wody dodaj liście laurowe, ziela angielskiego, doprowadź do wrzenia, na koniec dodaj ocet, cukier, 1 łyżeczkę soli.. Odstaw do wystudzenie, następnie przecedź i zalej 8 jajek, odstaw na 8 godz.
3Zamarynowane jajka, przekrój na pół , wyjmij z nich żółtka, do żółtek dodaj pozostałe jajka drobno posiekaj, dodaj kiełki, musztardę, majonez, część szypioru, wymieszaj. Farsz układaj na połówkach jajek, posyp pozostałym szczypiorem i pistacjami.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.