5Farsz zawijaj w sparzone liście włoskiej kapusty. Uformowane gołąbki z kaszą ułóż w garnku, podlej wodą i gotuj 20 minut.
6Do odłożonych pieczarek z cebulą wlej 500ml wody, duś kilkanaście minut. Następnie dodaj śmietanę, musztardę, resztę natki pietruszki i gotuj do uzyskania konsystencji sosu, dopraw solą i pieprzem.
7Ugotowane gołąbki przełóż do sosu i po kilku minutach podawaj.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.