1Boczniaki podsmaż razem z cebulą na głębokiej patelni. Dodaj paprykę, dynię, curry. Wymieszaj, smaż 2 min., dodaj mleko kokosowe , gotuj na wolnym ogniu pod przykryciem ok 15 min.
2Dodaj przecier pomidorowy i chili. Gotuj jeszcze 10 min, przed podaniem dodaj sok z cytryny, dopraw do smaku solą, posyp kolendrą.
3Podawaj z ryżem lub chlebkami naan.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.