Wskazówki dotyczące użytkowania
- 
    Można użyć młynka aby wzbogacić przygotowywane potrawy o posmak świeżo zmielonego pieprzu. 
- 
    Można użyć świeżego lub mielonego pieprzu do marynat i sosów, lub posypać nim stek lub kebab przed grillowaniem. 
- 
    Aby przyrządzić śmietanowy sos pieprzowy należy zmieszać rozdrobniony pieprz ze śmietaną i masłem. 
- 
    Można doprawić cieniutkie plastry wędzonego łososia za pomocą dressingu przyrządzonego z mielonego pieprzu i oliwy z oliwek. 
- 
    Szczypta czarnego pieprzu i odrobina balsamicznego octu wyeksponuje smak truskawek. 
- 
    Aby przyrządzić tradycyjny stek z pieprzem, należy natrzeć dokładnie pieprzem polędwicę wołową i odstawić na 30 minut. Następnie usmażyć na oliwie z oliwek i podawać z masłem czosnkowym. 
Informacje żywieniowe
Więcej informacji wkrótce
KOD UPC (Sztuka)
5900084001014

 
                              
                    
                              
                    
                              
                    
                              
                    
     
                 
				                       Informacje o produkcie
				                
        					Informacje o produkcie
        				 
				                       Przepisy
				                
        					Przepisy
        				 
				                       Opinie
				                
        					Opinie
        				 
				                       Więcej
				                
        					Więcej
        				 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                 
                                                 
                                                
