15MIN
Czas przygotowania
35MIN
Czas gotowania
14
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- 1 czerwona cebula, pokrojona w plastry
- 1 łyżeczka Czosnek granulowany w torebce
- 1 łyżeczka mięty
- 1/2 łyżeczki Kurkuma
- 1/2 łyżeczki Sól morska
- Szczypta Pieprz czarny mielony w torebce
- 400 g fasoli cannellini, fasoli lub czarnej soczewicy z puszki
- 600 ml bulionu drobiowego
- 15 g posiekanej natki pietruszki
- 15 g posiekanej bazylii
- 25 g makaron typu nitki, podzielonego na trzy części
- 50 g liści świeżego szpinaku
- 50 ml śmietany lub sera mascarpone
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce