Kantońska zupa z makaronem

15
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 6-8

Składniki

  • Step 1
  • 1 mała kura lub kurczak
  • 2 łyżki oleju z orzeszków ziemnych
  • 100 g kiełków sojowych
  • 300 g polędwiczki wieprzowej
  • 1/2 młode cebulki
  • 100 g makaronu sojowego lub ryżowego
  • 2 pory
  • 100 g pędów bambusa z puszki
  • 1 łyżka sosu sojowego
  • 1|5 łyżki soli
  • 10 suszonych grzybów chińskich
  • 2 marchewki
  • 1 łyżka wytrawnego sherry
  • 3 łyżki masła
  • Przyprawa do kuchni chińskiej

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy