Gulasz wołowy to zarówno prawdziwy klasyk niedzielnych polskich stołów, jak i wyrafinowane danie widniejące na kartach menu najwykwintniejszych restauracji z całego świata. Nasz przepis na gulasz wołowy pozwoli Ci osiągnąć podobny efekt we własnej kuchni. Przygotuj z nami tr...
Czytaj więcej
Czytaj mniej
10
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 250 g wołowiny bez kości
- 1 łyżka koncentratu pomidorowego
- 2 łyżek stołowych gęstej śmietany kwaśnej
- 4 łyżki oleju
- 250 g cebuli
- 1 litr bulionu mięsnego
- sól
- 3 ząbki czosnku
- 200 g ziemniaków
- 1 łyżeczka Przyprawa do gulaszu w torebce
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce