Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Masło paprykowe z makrelą

Kanapka z masłem na kolację? Masło z makrelą dobrze przyprawione papryką podane na świeżym chlebie jest naprawdę pyszne. Przepis przygotował nasz szef kuchni w ramach programu "Kulinarnie mocni"

Składniki
Porcja dla: 4-6 osób
Sposób przygotowania
5 min Czas przygotowania
5 min Czas przygotowania
  • Do miękkiego masła dodaj makrelę, paprykę i dopraw solą. Zmiksuj na jednolitą masę.

  • Dodaj oregano, dokładnie wymieszaj.

  • Uformuj walec, zawiń w folie spożywczą, odstaw do lodówki.

  • Podawaj z ulubionym pieczywem.

Oceny i komentarze: 0