15MIN
Czas przygotowania
10MIN
Czas gotowania
17
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 200 g zielonych szparagów
- 1 łyżka stołowa masła
- 100 g pomidorków koktailowych pokrojonych na pół
- 1 pęczek rzodkiewek pokrojonych w ćwiartki
- 100 g botwiny
- 100 g rukoli
- pęczek liści pietruszki
- sałata zielona
- Sól morska
- Sos
- 50 ml zimnej wody
- 100 ml oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka cukru
- 50 ml Ocet winny z białego wina
- 1 łyżka stołowa Musztarda sarepska
- 1 łyżeczka Zioła do sałatek
- Sól morska
- Pieprz czarny mielony w torebce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce