Sałatka jarzynowa z topinamburem i batatami

30MIN
Czas przygotowania
25MIN
Czas gotowania
15
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 8

Składniki

  • 250 g marchewki
  • 300 g topinamburu
  • 300 g pietruszki
  • 300 g batatów
  • 4 jaja ugotowane na twardo
  • 1 średnia czerwona czebula
  • 100 g pora
  • 150 g kiszonych ogórków
  • 1 duże kwaśne jabłko
  • 1 cała puszka groszku zielonego ( ok 200g )
  • 4 łyżki majonezu
  • 3 łyżki soku z cytryny
  • 2 łyżki Musztarda sarepska
  • 1/2 łyżeczki Kmin rzymski mielony
  • Sól, pieprz do smaku

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy