[x]

Szukasz grillowych inspiracji?

Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy! 

Nie pytaj więcej

Szukasz grillowych inspiracji?

Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!

Akceptuję regularmin portalu

00 0
image
Oceń

Szaszłyki z krewetek na rozmarynie

Planujesz letnie przyjęcie w ogrodzie i szukasz oryginalnego pomysłu na szaszłyki na grilla? Wypróbuj nasz przepis na szaszłyki na grilla z soczystymi krewetkami okraszonymi aromatyczną przyprawą Kamis Grill ziołowy. Zaskocz swoich gości kreatywnością i nadziej szaszłyki na gałązki rozmarynu. Świeże zioła jeszcze bardziej podkreślą smak grillowanej potrawy. Szaszłyki z krewetek na rozmarynie to nie lada gratka dla każdego smakosza kuchni śródziemnomorskiej.

Składniki
Sposób przygotowania
  • Olej wymieszać z przyprawą Grill ziołowy KAMIS i sokiem z cytryny.

  • Krewetki nadziać na gałązki lub patyczki i posmarować marynatą.

  • Położyć na rozgrzanym ruszcie i piec po 3-4 minuty z obu stron.

  • W czasie pieczenia smarować szaszłyki marynatą.

Oceny i komentarze: 0

[x]

Szukasz grillowych inspiracji?

Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy! 

Nie pytaj więcej

Szukasz grillowych inspiracji?

Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!

Akceptuję regularmin portalu