Kanapka z pieczonym schabem

Kanapka z pieczonym schabem to doskonały pomysł na szybkie, smakowite śniadanie, kolację lub lunch do pracy. Nasza kanapka ze schabem idealnie łączy w sobie kruchość schabu i liści sałaty z kremową konsystencją świeżego masła i serka topionego. Do tego świeży chleb razowy, p... Kanapka z pieczonym schabem to doskonały pomysł na szybkie, smakowite śniadanie, kolację lub lunch do pracy. Nasza kanapka ze schabem idealnie łączy w sobie kruchość schabu i liści sałaty z kremową konsystencją świeżego masła i serka topionego. Do tego świeży chleb razowy, plaster pomidora oraz pióra czerwonej cebuli - i kanapka ze schabem i pomidorem gotowa! Czytaj więcej Czytaj mniej
8
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 5-6

Składniki

  • 10 kromek razowego chleba
  • 100 g pieczonego schabu
  • 2 cebule
  • 80 g masła
  • 5 plasterków sera topionego gouda
  • 10 liści zielonej sałaty
  • 2/3 pomidory (najlepiej żółte)
  • Pieprz czarny mielony w torebce

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy