Soczysty kurczak w musztardowej marynacie, smażone pieczarki w kremowym sosie i świeża sałata, zamknięte w ciepłej, chrupiącej bułce. Idealne połączenie kremowości, wyrazistości i tekstur – pyszna kanapka na ciepło.
Czytaj więcej Czytaj mniej40MIN
Czas przygotowania
10MIN
Czas gotowania
11
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 2
Składniki
- 150 g piersi z kurczaka pokrojonej w cienkie plastry
- 3 łyżki Musztarda z prażoną cebulką i szalotką
- 3 łyżki masła klarowanego
- 150 g dużych pieczarek pokrojonych w plastry
- 3 łyżki masła klarowanego
- 75 ml śmietanki 30%
- Sól, pieprz czarny do smaku
- 1 łyżka natki pietruszki posiekanej
- 2 bajgle lub półbagietki
- 100 g serka śmietankowego
- Sałata batawska
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce


