Makaron z warzywami w pięciu smakach

13
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

Składniki

  • 2 łyżki oleju
  • 2 marchewki pokrojone w słupki
  • 175 g groszku cukrowego przekrojonego na pół
  • 227 g odsączonych orzechów wodnych z puszki
  • 1 peczek posiekanych dymek
  • 175 g makaronu ryżowego
  • 2 łyżki mąki kukurydzianej
  • 2 łyżki Przyprawa chińska 5 smaków w torebce
  • 2 łyżki ziaren sezamowych
  • ½ łyżki Czosnek granulowany w słoiczku
  • 2 łyżki cukru
  • 2 łyżki sosu sojowego light
  • 200 ml bulionu warzywnego

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy