Pasta jajeczna to pyszny i sycący pomysł na śniadanie - to w domu i to zabierane do pracy, szkoły czy na drogę. Nasz przepis na pastę jajeczną oprócz jaj i majonezu zawiera musztardę sarepską, szczypiorek i sól ziołową, dzięki czemu pasta ma kremową konsystencję i wyrazisty ...
Czytaj więcej
Czytaj mniej
15MIN
Czas przygotowania
10MIN
Czas gotowania
7
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 2
Składniki
- 5 jajek
- 2 łyżeczka Musztarda sarepska
- 2 łyżeczki majonezu
- 2 łyżki posiekanego szczypioru
- Sól ziołowa w torebce
- Pieprz czarny mielony w torebce
- 4 duże kromki ulubionego chleba rzemieślniczego
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce


