16
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- Krok 1
- 2 łyżki masła
- 1/2 łyżeczki mąki ziemniaczanej
- 100 g mąki
- sól
- 500 g sezonowych warzyw (np. marchwi, groszku cukrowego w strączkach, młodej kalarepki)
- 150 ml słodkiej śmietanki
- 2 gałązki natki pietruszki do przybrania
- 1 Natka pietruszki w torebce
- Krok 2
- 200 ml mleka
- 2 jajka
- 50 g mąki ziemnieczanej
- 2/3 łyżki oleju
- sól
- 1 łyżeczka Natka pietruszki w torebce
- 1 łyżeczka Cząber w torebce
- 1 łyżeczka Estragon w torebce
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce