Gołąbki z młodej kapusty - z łososiem i sosem pomidorowo-bazyliowym

Mamy dla Ciebie pomysł na wyjątkowe gołąbki z młodej kapusty. Delikatne listki kapusty ukryją w sobie lekki jak chmurka farsz z łososia, namoczonego chleba i ubitych białek jajek. Z naszym przepisem zobaczysz krok po kroku, nie tylko jak zrobić gołąbki z młodej kapusty, ale ... Mamy dla Ciebie pomysł na wyjątkowe gołąbki z młodej kapusty. Delikatne listki kapusty ukryją w sobie lekki jak chmurka farsz z łososia, namoczonego chleba i ubitych białek jajek. Z naszym przepisem zobaczysz krok po kroku, nie tylko jak zrobić gołąbki z młodej kapusty, ale też sos, który będzie bazyliową wariacją na temat klasycznego sosu pomidorowego! Czytaj więcej Czytaj mniej
15
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

Składniki

  • 500 g filetów z łososia
  • 4 liście młodej kapusty
  • 2 kromki chleba tostowego
  • 4 białka
  • 300 g pomidorów pelati
  • 1 cebula
  • 50 ml białego wytrawnego wina
  • oliwa
  • 200 ml bulion warzywny
  • 600 g ryż dziki ugotowany
  • czosnek
  • Bazylia w torebce
  • Pieprz cytrynowy w torebce
  • Pieprz czarny mielony w sloiczku

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy