Mamy dla Ciebie pomysł na wyjątkowe gołąbki z młodej kapusty. Delikatne listki kapusty ukryją w sobie lekki jak chmurka farsz z łososia, namoczonego chleba i ubitych białek jajek. Z naszym przepisem zobaczysz krok po kroku, nie tylko jak zrobić gołąbki z młodej kapusty, ale ...
Czytaj więcej
Czytaj mniej
15
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 500 g filetów z łososia
- 4 liście młodej kapusty
- 2 kromki chleba tostowego
- 4 białka
- 300 g pomidorów pelati
- 1 cebula
- 50 ml białego wytrawnego wina
- oliwa
- 200 ml bulion warzywny
- 600 g ryż dziki ugotowany
- czosnek
- Bazylia w torebce
- Pieprz cytrynowy w torebce
- Pieprz czarny mielony w sloiczku
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce