Bajgle z awokado i piklowaną cebulką według przepisu Rozkosznego

15MIN
Czas przygotowania
3MIN
Czas gotowania
12
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 2

Składniki

  • 1 duża czerwona cebula, pokrojona w piórka
  • 1/4 łyżeczki soli
  • 75 ml Ocet z polskich jabłek
  • 50 ml wody
  • 1 łyżka cukru
  • 2 bajgle
  • 125 g serka śmietankowego
  • 4 rzodkiewki, pokrojone w cienkie plastry
  • ulubione kiełki (np. rzodkiewki, brokuła lub lucerny)
  • 1 dojrzałe awokado, pokrojone w plastry
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 opakowania Posypka Bajglowa do Wszystkiego

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy