Marynata pikantna do mięs i drobiu

Na całym świecie marynowanie jest podstawowym sposobem kruszenia oraz dodawania smaku różnym rodzajom mięs. Dzięki marynatom mięsa stają się bardziej aromatyczne, miękkie i soczyste. Marynata Pikantna do mięs i drobiu... Na całym świecie marynowanie jest podstawowym sposobem kruszenia oraz dodawania smaku różnym rodzajom mięs. Dzięki marynatom mięsa stają się bardziej aromatyczne, miękkie i soczyste. Marynata Pikantna do mięs i drobiu jest ostra i czerwona, jak potrawy kuchni meksykańskiej dzięki zawartości chili, papryki słodkiej i pieprzu czarnego. Można ją stosować do wszystkich gatunków mięs. Jeszcze Mniej

Informacje żywieniowe

Ten produkt nie ma znaczącej wartości odżywczej.

Składniki

Sól, gorczyca biała, czosnek, papryka słodka, chili, pomidor, kolendra, cukier, kwas: kwas cytrynowy; pieprz czarny, cebula, cząber, ziele angielskie.

KOD UPC (Sztuka)

5900084089012

Powiązane przepisy