1Mielone mięso wymieszać z przyprawami i 2-3 łyżkami wody.
2Przyprawić do smaku solą.
3Formować płaskie kotlety i piec na grillu ok. 4-5 minut z każdej strony.
4Po odwróceniu, położyć na każdym z hamburgerów ser.
5Na 1 min. przed końcem smażenia mięsa, położyć na grillu przekrojone bułki.
6Kiedy mięso będzie upieczone, skomponować kanapkę; na wierzch dolnej części bułki położyć liść sałaty, następnie talarek cebuli, ogórka i pomidora, kotlet i nakryć sałatą oraz górną połówką bułki.
7Podawać z keczupem, musztardą i majonezem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.