2Dodaj pokrojone w paski boczniaki, smaż kilka minut. Dodaj zioła, dopraw solą i pieprzem.
3Z ciasta wykrój dwa kawałki tak, aby pasowały wielkością do rusztu.
4Jeden kawałek ciast ułóż na otwartym ruszcie, ciasto posmaruj konfiturą z cebuli.
5Dodaj boczniaki, wołowinę, przykryj drugim kawałkiem ciasta, zamknij ruszt. Posmaruj pozostałym masłem. Piecz na grillu 15-20 minut często przewracając ruszt.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.