1Mięso podsmaż na patelni, dodaj sos meksykański i duś przez kilka minut. Dodaj kolendrę, dopraw do smaku solą (możesz dodać małą puszkę czerwonej fasoli).
2Tortille skrop wodą, podgrzej przez chwilę na patelni. Na każdej ułóż farsz i posyp startym żółtym serem. Następnie zawiń.
3Ułóż na patelni ryflowanej, przyciśnij i zapiekaj z obydwu stron przez około 2 minuty.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.