1Boczek pokrój w grube ale równe plastry. Wrzuć mięso do szybkowara.
2Dodaj obrane i pokrojone w plastry cebulę, seler i jabłka. Wlej sos sojowy i wino. Dorzuć cynamon. Uzupełnij zwartość wodą do określonej w szybkowarze wysokości. Gotuj boczek około 30-40 minut.
3Osusz plastry boczku i obsmaż na suchej patelni aż mięso się dobrze skarmelizuje. Zalej glazurą z sosu sojowego, miodu, pokrojonego w plasterki czosnku. Przypraw szczyptą chili.
4Smaż jeszcze kilka minut aż boczek wchłonie prawie całą glazurę. Jeśli lubisz podawaj ze świeżą posiekaną kolendrą.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.