ZUPA KREM Z CUKINI I SZPINAKU

12
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 6

Składniki

  • 1 cebula pokrojona w kostkę
  • 2 łyżki masła
  • 300 g ziemniaków pokrojone w cienkie plastry
  • 2 cukinie pokrojone w plastry
  • 2 litr bulionu warzywnego
  • 2 łyżeczki Czosnek granulowany w torebce
  • 2 łyżeczki Bazylia w torebce
  • 200 g szpinaku
  • 70 ml śmietanki 30 %
  • Sól, pieprz do smaku
  • 1 opakowanie Chrupiący mix do sałatek i zup Grzanki pomidorowe z pestkami dyni Kamis
  • Cebulę podsmaż na maśle, dodaj ziemniaki. Smaż razem 10 min.

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy

Value cannot be null. Parameter name: input