1Kaszę gotuj w 1litrze wody przez 15 min. Odlej nadmiar wody, odstaw pod przykryciem na 15 min.
2Do kaszy dodaj pokrojone w kostkę pomidory bez skóry i nasion oraz ogórki. Dodaj natkę pietruszki, dopraw kminem rzymskim, pieprzem i solą. Całość wymieszaj.
3W międzyczasie mięso dopraw przyprawą do kebaba. Formuj podłużne kotlecik. Nadziej kotleciki na patyki do szaszłyków, posmaruj olejem, usmaż na patelni.
4Tabbouleh i kofty podawaj z greckim jogurtem, wymieszanym z czosnkiem i sokiem z cytryny.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.