1Zielone szparagi – odetnij zdrewniałe końcówki, obierz ze skóry jeśli są grube, zblanszuj w osolonej wodzie, odcedź, do gorących fasolki szparagów dodaj łyżkę masła, wymieszaj, następnie grilluj na ryflowanej patelni przez 5 min.
2Sos: Do wody dodaj musztardę, ocet, cukier, mieszaj wlewając powoli oliwę lub wymieszaj wszystko w zamkniętym naczyniu / słoiku . Dodaj zioła do sałatek, dopraw solą i pieprzem, ponownie wymieszaj.
3Pomidorki wymieszaj z rzodkiewką, szparagami, dodaj botwinę i rukolę, sałatę i listki pietruszki do smaku.
4Sałatkę polej sosem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.