1Kalafior oczyścić, opłuka i, podzielić na różyczki. Obgotować przez 6 min. w lekko posolonej wodzie, osączyć, ostudzić i skropić częścią soku z cytryny.
2Papryki oczyścić, opłukać i pokroić w paski.
3Przygotowane w ten sposób warzywa połączyć z oliwkami i natką pietruszki, polać olejem, resztą soku z cytryny, doprawić solą oraz pieprzem i starannie wymieszać.
4Przed podaniem schłodzić w lodówce.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.