1Oczyszczony, umyty, osuszony i pozbawiony ości filet z sandacza nacieramy pieprzem cytrynowym i suszonym imbirem.
2Z obranego i bardzo drobno pociętego imbiru (z dodatkiem cukru octu ryżowego i mirinu) przygotowujemy „zalewkę”, którą zalewamy natarty pieprzem filet ryby. Uwaga: Ryba musi być przez przynajmniej 6 godzin marynowana w lodówce!
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.