2Imbir cienko obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach.
3Sok wymieszać z imbirem, oliwą i solą.
4Włożyć rybę do marynaty i odstawić na 30 minut.
5Umieścić filety w specjalnych koszykach do grillowania ryb (lub ułożyć na tackach), obłożyć liśćmi laurowymi i grillować przez 20 minut (na tackach nieco dłużej) kilkakrotnie obracając w trakcie grillowania.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.