1Oczyszczone nóżki i golonki zalej wodą. Dodaj liście laurowe, ziele angielskie, ziarna pieprzu, kolendrę i gotuj na bardzo wolnym ogniu przez około 3 godziny.
2W połowie gotowania dodaj włoszczyznę, a pod koniec dopraw wywar solą i pieprzem.
3Wywar przecedź a oddzielone od kości mięso pokrój na mniejsze kawałki.
4Mięso wymieszaj z pokrojoną w drobną kostkę włoszczyzną, ułóż w małych miseczkach, zalej wywarem.
5Odstaw na kilka godzin do lodówki. Podawaj skropione Octem Królewskim spirytusowym.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.