1Do garnka wrzuć żurawinę, cukier i wszystkie przyprawy. Dolej wino.
2Gruszki i jabłka umyj, obierz ze skórki i pokrój w drobną kostkę. Dodaj do żurawiny i gotuj wszystko na niewielkim ogniu aż żurawina puści soki zmięknie a pozostałe owoce się rozgotują i zagęszczą całość.
3Schłodzoną żurawinę podawaj do sera pleśniowego lub kawałka dobrego domowego pasztetu.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.