Marynowane śledzie po polsku

Marynowane śledzie po polsku to klasyczna przekąska, idealna na święta i rodzinne spotkania. Matjasy marynowane w oleju z cebulką, cytryną i prostymi przyprawami, jak liść laurowy, ziele angielskie czy pieprz, nabierają szlachetnego aromatu i smaku. Tradycyjne śledzie po pol... Marynowane śledzie po polsku to klasyczna przekąska, idealna na święta i rodzinne spotkania. Matjasy marynowane w oleju z cebulką, cytryną i prostymi przyprawami, jak liść laurowy, ziele angielskie czy pieprz, nabierają szlachetnego aromatu i smaku. Tradycyjne śledzie po polsku smakują najlepiej po kilku dniach w lodówce - możesz podawać je ze świeżym pieczywem lub same. Czytaj więcej Czytaj mniej
7
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4-6

Składniki

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy