1Marchewki w łupinach zwilż wodą, natrzyj solą, piecz w piekarniku przez około 35 minut w 175 ℃, wystudź, obierz, a nastepnie pokrój obieraczką do warzyw w podłużne cienkie paski.
2Wodę z kaparów, ocet, olej, wymieszaj z papryką, cukrem i koperkiem, marynate dodaj do marchewki, delikatnie wymieszaj, odstaw na kilka godzin.
3Jaja ugotuj na twardo (8 minut od zagotowania wody) wystudź, przekrój pół, żółtka wyjmij.
4Żółtka i 4 połówki jaj rozdrobnij delikatnie w malakserze , dodaj majonez, dopraw solą i pieprzem, wymieszaj.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.