1Wszystkie składniki na marynatę mieszamy, następnie gotową marynatą nacieramy mięso. Zostawiamy kotleciki w marynacie na 30min. Po upływie tego czasu smażymy kotleciki na rozgrzanej patelni grillowej po ok 6min. z każdej strony. Po wyłączeniu, przed zdjęciem kotlecików z patelni zostawmy je na niej na kilka chwil.
2Kasza gryczana z kurkami
3Gotujemy kaszę gryczaną al dente. Na patelni rozgrzewamy masło i podsmażamy kurki, aż będą złociste. Dodajemy do nich odrobine przyprawy Marynata Staropolska. Kaszę mieszamy z kurkami. Podajemy z kotlecikami jagnięcymi.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.