2Pierś z perliczki lekko natrzyj solą, pieprzem i masłem z niewielką ilością rozmarynu.
3Następnie odstaw na kilka godzin.
42-3 posiekane cebulki podsmażyć na maśle, wsyp wypłukaną kaszę, przesmaż razem z cebulą, dodaj gałkę muszkatołową, gotuj podlewając bulionem warzywnym do uzyskania właściwej konsystencji.
5Na koniec dopraw solą i pieprzem.
6Pozostałe cebulki podsmaż w całości na maśle, podlej smakiem z grzybów, dodaj grzyby i duś na wolnym ogniu.
7Pod koniec dodaj cherry, szczyptę rozmarynu, dopraw solą i pieprzem.
8Perliczkę obsmaż na złoty kolor, następnie piecz w piekarniku w 120 stopniach przez około 15 minut.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.