1Olej wymieszać z przyprawą KAMIS do Kowbojskiego Indyka. Mięso pokroić na 4 równe kawałki i delikatnie rozbić z obu stron. Wymieszać z przyprawą i olejem. Smażyć na patelni ok. 3-4 minuty z każdej strony.
Opowieść o naszym cynamonie Cynamon oryginalnie pochodzi z Chin. Jest przyprawą pozyskiwaną z wewnętrznej warstwy kory wiecznie zielonych drzew cynamonowych osiągających wysokość nawet do 10 metrów. Z...
Wszystko co musisz wiedzieć o doskonałym grillowaniu...
Poradnik grillowania Nie ważne czy jesteś mistrzem grillowania czy początkującym amatorem, nasze wskazówki pomogą Ci przygotować idealnego grilla. Odpowiedni sprzęt Zacznijmy od podstaw, są dwie rzeczy których...
Ciekawostki Pieprz bywa nazywany ‘królem przypraw’, albowiem jest najszerzej stosowaną przyprawą na Zachodzie. Handel pieprzem, jak i innymi przyprawami, był główną przyczyną redniowiecznych wojen i motorem napędowym...
Loading_More
Loading_More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.