2
łyżki
Przyprawa do kurczaka zlocista w duzym opakowaniu
olej do smażenia
Instrukcje
1Kurczaka pokrój w grube paski, oprósz przyprawą do kurczaka, obsmaż, zdejmij z patelni.
2Pokrojone w grube piórka cebulę oraz boczniaka podsmaż oddzielnie.
3Z papieru do pieczenia lub foli aluminiowej przygotuj papiloty. Ułóż w nich kurczaka wymieszanego z pozostałymi składnikami. Nie zakrywaj papilotów od góry papierem lub folią.
4Piecz w piekarniku w temp 180 st. przez ok 10 min. Podawaj w papilotach.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.