1Filet z kaczki oczyść, umyj i osusz. Natnij od strony skóry uważając aby nie przeciąć mięsa.
2Opiecz na rozgrzanym grillu przez kilka minut po każdej ze stron aby nabrała złocistego koloru i dymnego aromatu.
3Przełóż na patelnię. Wrzuć przekrojone na pół, pozbawione pestek śliwki. Dolej wino i sos sojowy. Dodaj przyprawę 5 smaków. Duś jeszcze kilka minut do czasu aż połowa płynu odparuje i utworzy się sos.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.