Tiramisu

Klasyczne tiramisu, czyli królewski deser ze słonecznej Italii, już teraz może zagościć w Twojej kuchni. Nasączone kawą i migdałowym aromatem biszkopty przekładane słodkim kremem na bazie serka mascarpone i oprószone świeżo zmieloną kawą - wypróbuj nasz przepis na tiramisu i... Klasyczne tiramisu, czyli królewski deser ze słonecznej Italii, już teraz może zagościć w Twojej kuchni. Nasączone kawą i migdałowym aromatem biszkopty przekładane słodkim kremem na bazie serka mascarpone i oprószone świeżo zmieloną kawą - wypróbuj nasz przepis na tiramisu i zaskocz bliskich pysznym deserem podanym w uroczych małych słoiczkach. Czytaj więcej Czytaj mniej
25MIN
Czas przygotowania
2MIN
Czas gotowania
7
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 6

Składniki

  • 3 g mąki pszennej
  • 75 g cukru pudru
  • 250 g mascarpone
  • 300 ml mocnej kawy
  • 7 ml Aromat Migdałowy
  • 18 podłużnych biszkoptów do tiramisu
  • 1 łyżeczka mielonej kawy

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy